Linkbuilding: de mogelijkheden

Heb je weleens van linkbuilding gehoord? Met de geweldige service van 1gooddesigner.nl ben je in no time de zoekmachine hit op het internet. De mensen van deze site willen jou maar al te graag helpen bij de linkbuilding. Er zijn twee manieren om je zelf bekent of bekender te maken op het internet. Daarmee bedoelen we natuurlijk voornamelijk via Google. Ook Bing en Yahoo worden nog wel eens gebruikt, maar in Nederland heeft Google een absoluut monopolie verkregen. . De eerste vorm om jezelf naam te geven is zoekmachine optimalisatie. Dit werkt op basis van sleutelwoorden die direct op de site zelf geplaatst worden in de vorm van teksten van 300, 400 of soms zelfs 900 woorden. Door de sleutelwoorden binnen een bepaalde marge te gebruiken, zal Google dit zodanig herkennen als een nuttige site voor waarop gezocht wordt. Het laten schrijven van deze teksten is dan ook zeer de moeite waard en dat kunnen we ook voor jou realiseren. De tweede manier is een off page SEO manier. Dit is linkbuilding. Het gaat hierbij om de hoeveelheid links, maar voornamelijk om de kwaliteit van deze links. Het proces van het verzamelen van deze backlinks heet linkbuilding. En dit is waar wij in gespecialiseerd zijn. Afhankelijk van het gekozen pakket; brons, zilver of goud, kunnen wij naar gelang enorme resultaten boeken zodat uw site in no time op plek een zal komen te staan. Wat behelzen deze pakketten?

  • Bronzen pakket: je krijgt 80 sterke backlinks waarmee je linkbuilding mee kan toepassen. Dit is eenmalig voor het bedrag van slechts 750 euro. Hierbij worden er 40 unieke SEO teksten geschreven die allen 2 keer een dergelijke backlink bevatten. Ze worden gehost op verschillende IP-adressen en alle links worden gelijkmatig geplaatst met een maximum van 10 per dag.
  • Voor het zilveren pakket betaal je slechts 1250 euro en krijg je maar liefst 140 backlinks voor de linkbuilding. Dat betekent 70 unieke teksten.
  • Het gouden pakket is natuurlijk het beste pakket die we kunnen aanbieden. Maar liefst 200 backlinks, 100 teksten en deze linkbuilding slechts voor het luttele bedrag van 1750 euro. Dus waar wacht je eigenlijk nog op?

Linkbuilding is onze specialiteit

Linkbuilding zorgt er voor dat je via andere, wellicht concurrerende, websites vindbaar bent op Google. En niet alleen vindbaar, het is van belang dat je zo hoog mogelijk wordt weergegeven in de eindresultaten van specifieke zoekopdrachten. Door het verzamelen en aanmaken van deze backlinks ben je in no time de hit op Google. Je kan linkbuilding dan ook het beste aan ons overlaten want er zijn talloze amateurs die dit op een verkeerde wijze proberen. Je pijlen richten op een target is nooit goed en Google ziet liever een diverse en organische linkbuilding. Je loopt anders zelfs de kans om een penalty te krijgen en dat zou zonde zijn want dat maakt je daardoor website praktisch onvindbaar voor een lange tijd. Er zijn nog meer factoren die linkbuilding kunnen bemoeilijken. Om daar beter inzicht in te krijgen zullen we dit even met je doorlopen. Wat je nooit moet doen is het kopen of verkopen van links tijdens linkbuilding. Ook moet je niet niet-relevante links naar je site laten verwijzen, dat leidt alleen maar tot tegenspraak en dat is niet zo handig natuurlijk. Een te snelle groei van je backlink profiel tijdens het linkbuilden is zeer opvallend dus nooit meer dan 10 per dag online zetten. En dit zijn nog maar een aantal factoren die Google er uit kan filteren en dat levert enkel en alleen een averechts effect op. Linkbuilding ka je daarom het beste uitbesteden aan ons. Wij kunnen dit appeltje wel even voor je schillen, want het is niet voor niets onze dagelijkse bezigheid. Op onze site ziet u een hoop referenties van tevreden klanten die je voorgingen. We kunnen dan ook vol trots zeggen dat we al meer dan 160 klanten hebben laten stijgen in de ranking van de zoekmachine. En dat alles dankzij de geweldige linkbuilding technieken die wij voorhanden hebben.

Contact opnemen was nog nooit zo makkelijk

We maken gebruik van diverse sociale media zoals google+. Op die manier blijf je altijd op de hoogte van alle belangrijke en interessante informatie omtrent het linkbuilding proces. Natuurlijk houden we je altijd op de hoogte tijdens de ontwikkelingen als u met ons in zee bent gegaan. We willen jou natuurlijk overal bij betrekken. Voor verdere vragen of het aanvragen van een vrijblijvende offerte zijn ook diverse mogelijkheden. Bellen, mailen, langskomen op kantoor, bij ons is het allemaal geen probleem. De koffie staat hier altijd klaar, laat dat duidelijk zijn. Voor al uw linkbuilding wensen staan wij klaar om dat varkentje voor u te wassen. Bij ons is de klant koning dus wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. We leveren door heel Nederland dus niets is te gek. Dat is het voordeel van het internet. Iedereen is snel en met een paar muisbewegingen bereikbaar, dus of je nu op en eiland woont of in het hartje van Amsterdam, het maakt allemaal niet meer uit. Hopelijk hebben we je er van weten te overtuigen dat linkbuilding, zeker gecombineerd met zoekmachine optimalisatie teksten, de toekomst is en de beste methode om reclame te maken en om naamsbekendheid te genereren. Dit staat als een paal boven water, dus schroom niet langer en vereer ons met een bezoekje aan onze website. Bij ons zal je slagen.